Ulefos med feed® PIM - Klar for fremtiden

Ulefos AS har valgt feed® som sin PIM-løsning. Dette er et betydelig skritt mot økt effektivitet og bedre datakvalitet i selskapets håndtering av produktinformasjon. En god PIM-løsning er et sentral komponent i dagens forretningsdrift, spesielt for selskaper som Ulefos AS, som har et bredt og variert produktsortiment. 

 

Hvorfor feed® er det perfekte valget

feed® er kjent for sin brukervennlighet og evne til å integreres sømløst med eksisterende systemer. For Ulefos AS, betyr dette en enkel overgang til en mer effektiv håndtering av deres omfattende produktdata.

 

Hvordan feed® vil forandre spillet for Ulefos AS

1. Superlading av Produktdatahåndtering: Med feed® samles all produktinformasjon på ett sted, noe som gjør oppdateringer enklere og reduserer risikoen for feil. 

2. Krystallklar datakvalitet: feed® sikrer at produktinformasjonen alltid er nøyaktig og konsekvent. Dette er avgjørende for å opprettholde selskapets troverdighet og for å gi kundene pålitelig informasjon.

3. Maksimal synlighet og økt salg: feed® gjør det enkelt for Ulefos AS å distribuere produktinformasjon til ulike salgskanaler. Dette øker produktenes synlighet og tilgjengelighet, noe som kan føre til økt salg og markedsandel.

4. Enestående kundeopplevelse: Med presis og detaljert produktinformasjon kan Ulefos AS tilby kundene en optimal kjøpsopplevelse. Dette skaper fornøyde kunder som gjerne kommer tilbake.

Om Ulefos

Ulefos er et ledende nordisk selskap innen VA-segmentet etablert i 1657, med over 300 ansatte i Norden. I Norge har Ulefos ca. 230 medarbeidere, ved fabrikkene på Ulefoss og Kongsberg. De skal være i front som teknisk utvikler, rådgiver, produsent og leverandør av de mest fremtidsrettede og bærekraftige løsningene til deres kunder. 

Ulefos har en sentral posisjon som utvikler og leverandør til vann og avløp som samfunnskritisk infrastruktur. Ders VA-produkter ligger godt skjult under bakken, og innehar for de fleste en usynlig, men livsviktig funksjon som bidrar til å opprettholde hverdagen i de tusen hjem og næringer. Ulefos kumlokk, rister og rennesystem beskytter og tilgjengeliggjør infrastrukturen, og er godt synlig som en naturlig del av ethvert gate- og bymiljø. I parker, byrom og der folk ferdes, skaper deres utemiljøprodukter gode møteplasser.

Les mer på deres hjemmeside https://ulefos.com/

Forrige
Forrige

Hansen Protection AS oppgraderer til InStock WMS: effektivisering av lagerstyring

Neste
Neste

Duri Fagprofil bytter til feed® PIM