Duri Fagprofil bytter til feed® PIM

Duri har et av Europas bredeste sortiment av spesialprodukter for den profesjonelle håndverkeren. De distribuerer varer over hele landet, både fra nettbutikk og fra deres proffsentere på Brobekk, Billingstad og i Fredrikstad og snart Bergen.

Vi er stolte over å kunne presentere Duri som ny kunde og bruker av feed® PIM!

feed® er kjent for sin robuste teknologi og brukervennlighet, noe som gjør det mulig for Duri å integrere systemet raskt og effektivt i sin eksisterende infrastruktur. 

I tillegg tilbyr feed® tilpasningsdyktige funksjoner som er skreddersydd til behovene til byggindustrien, noe som gjør det til et ideelt valg for Duri.

Med feed® kan selskapet sentralisere og automatisere håndteringen av produktinformasjon, noe som fører til mer effektive interne prosesser og en forbedret kundeservice.

 

Hvorfor Bytte til Feed® PIM?

Bytte til Feed® PIM ble motivert av flere nøkkelfaktorer:

Pris og brukervennlighet: feed® PIM tilbys til faste lave priser som skaper forutsigbarhet. Samtidig er løsningen enkel å sette seg inn i, rask og effektiv, og bidrar til unik fleksibilitet. Brukergrensesnittet oppleves som moderne, effektivt og intuitivt.

Sentraliserte data: Med feed® PIM kan Duri håndtere alle sine produktdata på ett sted. Dette reduserer risikoen for feil og sikrer at informasjonen som deles både internt og eksternt alltid er oppdatert og konsistent.

Skalerbarhet og fleksibilitet: feed® PIM gir Duri fleksibiliteten til raskt å tilpasse seg endringer i markedet og skalerbarheten til å utvide deres produktspekter uten komplikasjoner. For et dynamisk og fremoverlevent selskap som DURI er effektiv nyetablering og forvaltning av produktinformasjon essensielt.

Implementeringsprosessen og fremtidige planer

Implementeringen av feed® PIM er et omfattende prosjekt som involverte tett samarbeid mellom Duri og iSYSs tekniske team. Prosessen inkluderte grundig opplæring av personalet, migrering av eksisterende data inn i det nye systemet og integrering med andre digitale verktøy i selskapet.

Fra start til slutt av prosjektet er det fire-fem hektiske arbeidsuker.

“iSYS hadde solgt seg inn på at de legger opp til at kunden i stor grad skal kunne gjøre mye av implementeringen selv. Dette innfridde i stor grad, og det reduserer behovet for konsulenthjelp under implementeringen betydelig”, uttaler Peder Godvik, markedsansvarlig i Duri.

Med feed® PIM på plass, ser Duri nå frem til å utnytte fullt ut potensialet av digital handel. Selskapet planlegger å utvide sin digitale tilstedeværelse og optimalisere kundereiser på tvers av forskjellige plattformer.

Les mer på deres hjemmeside her duri.no 

Forrige
Forrige

Ulefos med feed® PIM - Klar for fremtiden

Neste
Neste

Pipelife Norge med feed® PIM