Optimaliser dine data for en smidig overgang til feed® PIM

Ønsker du et nytt PIM-system?

Vi gir deg et innblikk i hvordan du kan migrere dine data til brukervennlige feed® PIM.

Nå som vårt feed® leveranseteam har gjennomført flere vellykket migreringsprosjekter fra andre kjente PIM-systemer, så er det på tide å dele nyheten om hvor enkelt dette kan gjennomføres for deg og din bedrift også.

Bare tanken på å gjennomføre slike prosjekter kan være overveldende, men vi ser med fleksibiliteten og import mulighetene som støttes av feed® "out of the box", så blir dette en smidig prosess. Du kan gjennomføre migreringen helt selv og være eier av prosessen hele veien igjennom, eller så kan du selvsagt gjennomføre dette sammen med vårt feed® leveranseteam - valget er ditt.

PIM-systemer kan være alt fra “for enkle” til store og komplekse, men med feed® PIM får du et komplekst system som er intuitivt og meget brukervennlig.

Vårt hovedfokus er å gjøre systemet så brukervennlig som mulig, samtidig som vi sikrer at nødvendig funksjonalitet og systemvennlige integrasjonsmuligheter er ivaretatt. Å flytte dine data til feed® PIM er i praksis en oppgave du kan gjennomføre helt selv, forutsatt at du kan eksportere ønsket informasjon fra ditt eksisterende system og konvertere dem til et Excel/CSV-format. feed® har en rekke ulike import maler og API for å importere dine data inn i din nye feed® PIM.


Optimalisering av dine data: Første steg til en vellykket migrering

Før du begynner å flytte dine data til feed® PIM, anbefaler vi å optimalisere og kvalitetssikre dataene du ønsker å migrere. Dette innebærer en grundig gjennomgang av dataene dine og vurdering av hvilke brukere, konsumenter og kanaler feed® PIM skal være kilde til. Dette danner grunnlaget for hvilke data du ønsker å overføre til feed® PIM.

  1. Definer Konsumenter og Kanaler:

    • Identifiser hvilke konsumenter (interne brukere, kundeservice, kunder, partnere) og kanaler (netthandel, trykte kataloger, bransjedatabaser, markedsplasser) som feed® PIM skal være kilde til.

    • Dette vil hjelpe deg med å bestemme hvilke data som er nødvendige å migrere og hvordan de skal struktureres i feed®.

    • Data fra andre kilder (f.eks ERP) trenger kanskje ikke migreres, men kan hentes direkte fra korrekt kilde.

  2. Gjennomgang av Dine Data:

    • Start med å evaluere hvilke data som er essensielle for din virksomhet.

    • Vurder hvilken informasjon som virkelig trengs i feed® PIM basert på hvilke konsumenter og kanaler systemet skal støtte.

    • Fjern overflødig data: Sørg for at kun relevante data som er nødvendig blir importert. Dette gir bedre oversikt og enklere databehandling.

    • I en PIM verden mener vi less is more, og gir deg best mulig kontroll over dine data

Migreringsprosessen

Slik Flytter Du Dine Data til feed® PIM

  1. Eksportere Data fra Nåværende PIM-system:

    • Velg produktdataene du ønsker og eksporter disse, gjerne til et Excel- eller CSV-format.

    • Gjenta prosessen for andre data og stamdata som f.eks.

      1. Media (bilder, dokumenter etc…) 

      2. forpakninger

      3. produkteiere 

      4. dataregistre 

      5. produktgrupper 

      6. leverandørregistre 

      7. relasjoner.

  2. Strukturering av Stamdata i feed® PIM:

    • Dette er et kritisk steg. Strukturering av stamdata er grunnmuren for hvordan feed® tilpasses deg og din organisasjon.

    • Eksporter stamdata fra ditt eksisterende system hvis mulig.

    • feed® har et API som kan brukes til å importere disse dataene inn i feed®. Vårt feed® -leveranseteam hjelper dere med dette.

Anbefaling: Vi anbefaler våre kunder og partnere om å bygge stamdata manuelt i feed®. Dette lar dere bli godt kjent med egen datamodell og hvordan bygge og arbeide med feed® som din nye PIM-løsning. 

  1. Importere Data til feed® PIM:

    • feed® støtter import av flere typer data via Excel-maler. Dette inkluderer produktdata, media, forpakninger, produkteiere, dataregistre, produktgrupper, leverandørregistre og relasjoner.

    • For komplekse strukturer som base- og variantprodukter, kan feed® API brukes. Vårt leveranseteam har mange ferdigutviklede jobber som kan tilpasses og benyttes for dine behov.


Importmaler og API-støtte

feed® PIM tilbyr nedlastbare importmaler for å gjøre prosessen så enkel som mulig. Vi støtter også bruk av API der hvor disse ikke strekker til.

Trenger du hjelp? Vårt leveranseteam er her for å bistå deg gjennom hele prosessen, fra eksport av data fra ditt nåværende system til strukturering og import i feed® PIM.

Kontakt oss

For spørsmål eller hjelp, kontakt vårt feed® team via salg@isys.no

Vi er dedikerte til å sikre at din overgang til feed® PIM blir så smidig og vellykket som mulig.

Migrer til feed® PIM i dag og opplev et brukervennlig, kraftig og intuitivt system som setter deg i førersetet!

Kontakt oss for mer informasjon:

Forrige
Forrige

Spar tid og penger med mer effektiv EDI!

Neste
Neste

Linn Bad AS velger feed® som sin PIM-løsning