Linn Bad AS velger feed® som sin PIM-løsning

I en verden hvor digital transformasjon blir stadig viktigere for bedrifters konkurranseevne, har Linn Bad AS tatt et betydelig skritt fremover ved å velge feed® som sin PIM-løsning.  

Hva er PIM og hvorfor er det viktig?

 Produktinformasjonsstyring (PIM) er en systematisk tilnærming til å håndtere all nødvendig informasjon som kreves for å markedsføre og selge produkter gjennom distribusjonskanaler. Dette inkluderer alt fra produktbeskrivelser, spesifikasjoner, bilder, til prisinformasjon. En robust PIM-løsning hjelper bedrifter med å sikre at all produktdata er konsistent, oppdatert, og lett tilgjengelig på tvers av alle salgskanaler.

Hvorfor feed®?

feed® er den ledende PIM-løsningene på markedet, kjent for sin fleksibilitet, brukervennlighet og evne til å integreres sømløst med eksisterende systemer. For Linn Bad AS, en fremtredende produsent av baderomsmøbler, er dette en ideell løsning for å håndtere den komplekse og omfattende produktinformasjonen som kreves i deres bransje.

 

Fordeler med feed® for Linn Bad AS 

1. Effektivisering av produktdatahåndtering: Med feed® kan Linn Bad AS samle all produktinformasjon på ett sted, noe som gjør det enklere å administrere og oppdatere data. Dette fører til økt effektivitet og reduserer risikoen for feil som kan oppstå ved manuell datahåndtering.

2. Forbedret datakvalitet: feed® tilbyr verktøy for å sikre at produktinformasjonen er nøyaktig og konsekvent. Dette er spesielt viktig for å opprettholde merkevarens troverdighet og sikre at kundene alltid har tilgang til korrekt informasjon. 

3. Økt synlighet og salg: Ved å bruke feed® kan Linn Bad AS lettere distribuere produktinformasjon til ulike salgskanaler, inkludert netthandel, bransjedatabaser og markedsplasser. Dette øker produktenes synlighet og tilgjengelighet, noe som igjen kan føre til økt salg. 

4. Bedre kundeopplevelse: Korrekt og detaljert produktinformasjon er avgjørende for å gi kundene en god kjøpsopplevelse. Med feed® kan Linn Bad AS sikre at kundene alltid har tilgang til den informasjonen de trenger for å ta informerte kjøpsbeslutninger.

 

Om Linn Bad AS

Linn Bad - fra Vik i Sogn og er i dag den største produsenten av baderomsmøblar i Norge.

Linn Bad AS er en familiebedrift – tredje generasjon har akkurat tatt over roret. I snart 50 år har de designet og produsert baderomsmøbler i Vik i Sogn.

For Linn Bad handler dette om håndverkstradisjoner og hvor de kommer fra. De har kvalitet, funksjonalitet og design i deres DNA. 

Linn Bad – kortreist, norsk kvalitet i snart 50 år.

 

Les mer og se deres produkter på https://www.linnbad.no/ 

Forrige
Forrige

Optimaliser dine data for en smidig overgang til feed® PIM

Neste
Neste

Workhand AS med feed® PIM