TECE med 2019-kataloger fra FEED

tecekatalog101 (2).png

TECE Norge AS og TECE Sverige AB har de siste månedene jobbet med implementering av FEED og arbeid med grunndata.

Det er satt opp integrasjoner med ERP-løsninger, konsernets grunndata-systemer og bransjedatabasene NRF og RSK.

Riktige produktdata i FEED gjenbrukes nå i 2019-katalogene i Norge og Sverige og straks på vei ut til deres kunder.

Det har vært mye arbeid med tekster, grunndata og bilder, men effekten ved å produsere kataloger fra FEED vil gi en enorm besparelse over tide.

Og det er de samme data som gjenbrukes i alle kanaler.

 

«Det har varit en lärorik och intressant resa med FEED. Med FEED får man en oerhört användbar databas för att producera utskick, produktkataloger, prislistor etc. Integrationen med RSK och NRF databasen kommer bespara oss mycket tid framöver. Samarbetet med iSYS har fungerat mycket bra och dom har gjort ett fantastiskt arbete med integrationen från koncerns databas samt import av data från andra källor till FEED.»

Jonas Elfborg, Product Manager

 

Om TECE Norge

TECE tilbyr sanitetssystem, gulvvarmesystem, avløps- og tappevannssytem. TECE Norge AS har en drøyt 30 år lang historie i Norge, men fram til tyske TECE overtok eierskapet i 2010 så het selskapet Probata.

I Norge er det nå 30 ansatte, og er med det TECE GmbH sitt største marked utenom Tyskland.

På verdensbasis er konsernet inne i 26 land. TECE Norge AS har ikke mindre enn 4000 forskjellige varelinjer med stort og smått. Alt er innom det store og moderne lageret på Regnbuen i Ski kommune før det går ut til kunder over hele Norge.

TECE NorgeAS samarbeider med alle de store kjedene i Norge, som VVS Norge, VVS Norden og Varme & Bad. Comfort kjeden kåret tidligere i år TECE Norge AS til «Årets tekniske leverandør» for tredje året på rad.

Les mer på deres hjemmeside https://www.tece.com/no

Forrige
Forrige

Kitch’n – ny kunde

Neste
Neste

Maxeta AS – ny kunde