Møt vår partner: Monitor ERP

Monitor ERP har lenge vært det ledende forretningssystemet for produksjonsbedrifter i Sverige, og er populært i Europa som helhet. I Norge har vi vårt eget team, som har opparbeidet en portefølje på nesten 200 kunder – men vi stopper ikke der.

Monitor ERP er et komplett system, optimalisert spesielt for produksjonsbedrifter. Monitor ERP utvikles i tett samarbeid med våre kunder. Derfor er det både brukervennlig og kostnadseffektivt.

Det beste* ERP-systemet for produksjonsselskaper

Drivkraften bak Monitor ERP å hjelpe produksjonsbedrifter med å nå sitt fulle potensial. Hver eneste bedrift er unik, men uansett hva du lager – plastflasker, kretskort, næringsmidler, kontorstoler eller hydraulikk – trenger du et system som kan håndtere alle aspekter av virksomheten din. Med Monitor får du kontroll over alt fra materialbehov til fakturering.

Monitors funksjoner er utviklet for å optimalisere beslutningsprosessen din.

* Vinner av Sveriges beste ERP-system i 2022 og ERP-System des Jahres 2022 i Tyskland.

Vi tar også hånd om all opplæring, konsulentvirksomhet og støtte internt. Selskapet Monitor ERP System har i dag ansatte rundt om i verden, de fleste ved hovedkontoret i Hudiksvall. Det er også der mesteparten av programvareutviklingen skjer. 

Monitor ble grunnlagt i 1974 i Hudiksvall, Sverige. Vårt hovedkontor er fortsatt lokalisert her og huser flertallet av våre utviklings-, support- og salgsteam. Siden begynnelsen har Monitor hatt fullt fokus på å effektivisere prosesser. I dagens bransjelandskap er kravene større enn noensinne. For å være konkurransedyktig på det globale markedet må produksjonen være så effektiv som mulig. Vi forstår at dine behov endrer seg over tid. Derfor slutter vi aldri å utvikle vårt ERP-system.

Les mer på deres hjemmeside https://www.monitorerp.com/no/

Neste
Neste

Møt vår partner: Mediasignal