Møt Odd-Inge - head of feed

I et av våre minste kontorer sitter verdens blideste nordlending. Nesten i hvertfall.

Odd-Inge har glimt i øye og alltid en kommentar på lur. Han er utdannet javautvikler og har jobbet som prosjektleder og løsningsarkitekt i iSYS siden 2008. 


I dag leder han et team som på daglig basis jobber med feed®. Fokuset er å lage en optimal PIM-løsning, med funksjonalitet som kundene trenger for å være effektive i hverdagen.

Teamet ønsker å lage et spisset system som skal være brukervennlig og intuitivt. Det understrekes at du ikke skal trenge uker med kursing for å bruke løsningen. Den skal dekke alle behovene i en PIM-løsning, samtidig som det skal være lett å jobbe med. Og ikke minst rask å komme i gang med.

Det viktigste er innspill og tilbakemeldinger fra kundene. 

feed® er et levende produkt. Hver dag jobbes det med forbedringer, rettelser og ny funksjonalitet. I en syklus på fire uker jobbes det mot ny release. Og hver release er et samarbeid mellom behovet teamet ser, innspill fra salg og hva markedet etterspør. 

Odd-Inge oppfordrer kunder til å komme med ris og ros, og presiserer at det er risen de lærer av. For dette finnes det blant annet et feed-forum på isys.no som kundene kan ta i bruk. 

feed® er en åpen løsning. Med din feed-installasjon har du ikke nødvendigvis inngått et tvangsekteskap med iSYS. Som kunde eier du all din egen data og ikke avhengig av iSYS for å dele data med andre partnere, kilder og kanaler. Alt av data og grensesnitt er åpent og tilgjengelig for kunden. 

feed® er en raskt voksende PIM-løsning med integrasjoner og bransjemoduler, og nye kunder hver eneste måned.

Odd-Inge bidrar også med “best practice” i prosjekter og elsker å utfordre alle på “hvorfor skal det være slik?”.

Han er en viktig og sentral brikke hos iSYS.

Forrige
Forrige

Møt Per Åge - head of development

Neste
Neste

Canes AS - med feed® PIM