Grove-Knutsen med FEED

GK kunde.png

Grove-Knutsen & co AS har valgt FEED som sin nye PIM-løsning.

Grove Knutsen selger varer til 1200 bygg- og industrivareforhandlere og har rundt 3000 varer tilgjengelig for salg via deres produktkatalog.

De så behovet for å ha én plattform for å samle all produktdata, samt få en mer automatisert overføring av data fra ERP systemet Navision til bransjedatabaser, netthandel og direkte til kunder.

Valget av PIM falt på FEED fra iSYS da de har lang erfaring og samarbeid med bransjedatabasene EFO og NOBB. Det gjør at man får løsninger som brukes av flere kunder og unngår tunge kundespesifikke integrasjoner. De ansatte i iSYS er serviceinnstilt og har god kompetanse på å løse utfordringene våre. FEED oppfylte vår kravspec, samt at hovedkontoret og de ansatte er i Norge, noe vi ser på som en stor fordel. FEED er også et system hvor vi som kunder kan bygge opp strukturen selv, uten å måtte leie inn konsulenter. Dette gir oss som kunder stor valgfrihet på bruk av systemet. Vi gleder oss til å ta i bruk FEED og til å slå på bryteren på automatisk overføring av data.

Jeanette Stenersen, Grove-Knutsen & co AS.

 

Om Grove Knutsen

Grove Knutsen er en av Norges ledende leverandører av profesjonelt arbeidsutstyr med historie helt tilbake til 1948.

Deer en dynamisk, kunnskapsrik leverandører og rådgiver for profesjonelle brukere, og forvalter flere store agenturer og merkevarer slik som Zarges, Knipex, Wera, Raaco, Fall Safe, Tente, Telesteps, og Suprabeam. I tillegg står de for utvikling av egne merkevarer som Jonex, Climber og Herd.

Grove Knutsen distribuerer varer til proffmarkedet via et bredt og landsdekkende forhandlernettverk med over 1200 av landets ledende bygg- og industrivareforhandlere. De løser spørsmål og utfordringer knyttet til arbeid i høyden, sikker oppbevaring og effektiv transport av varer og utstyr. I tillegg til deres solide produktsortiment, ligger deres styrker i kunnskapsrike ansatte, gode logistikkløsninger, sterk leveringsevne og kanskje bransjen beste kundeservice!

Deres mål er å alltid levere rett vare, til rett tid og rett pris. 

Se mer på deres hjemmeside www.groveknutsen.no

Forrige
Forrige

Steni med FEED

Neste
Neste

InStock - WMS i konstant utvikling