Etman - ny kunde og bruker av FEED

DesignX_banner_1200x628.jpg

Da kan vi stolt presentere Etman som ny kunde og bruker av vår PIM-løsning FEED.

Etman’s kjerneprodukter er egenutviklede elektroprodukter rettet mot det skandinaviske proff og boligbyggemarkedet. Produktene omfatter kabel, stikkontakter, brytere, sikringspaneler, LED belysning, etc, med mål om å bli en av markedets mest attraktive totalleverandør innen boligbyggingsegmentet.
Selskapets visjon er å skape en kostnadseffektiv produksjon og distribusjon for elektriske installasjonsprodukter, basert på vår evne til å utvikle kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser uten fordyrende mellomledd.

FEED skal benyttes for å administrere produktdata som tekster, bilder, dokumenter og ETIM-egenskaper mot deres nettbutikker fra Gurusoft og bransjedatabaser.

Om Etman

Etman i Norge består av 3 selskap. Etman International ASA er holdingselskapet, og under det er Etman Distribusjon AS og ETM Øst AS. 
Etman Distribusjon AS har hovedkontor i Egersund, og har ellers avdelinger i Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø, mens ETM Øst AS opererer på Østlandet med hovedkontor på Lindeberg og avdelinger i Oslo, Drammen og Skedsmo. 

Etman har egne fabrikker som produserer egenutviklet elektromateriell, plastkomponenter og kabel i henhold til gjeldende normer for det europeiske markedet.

Fabrikkene er ISO 9002 og 14001 sertifisert, og innehar mer enn 180 produktsertifikater fra Intertek og Nemko/Semko som godkjenningsinstans.

Se dere hjemmeside https://www.etman.no/

Se video her:

Forrige
Forrige

LAPP Norway med feed®

Neste
Neste

Stadion med InStock