CBK Distribusjon med FEED

Bilde_FEED.png

CBK Distribusjon er en av våre nyeste kunder og brukere av FEED.

CBK importerer og distribuerer AV-produkter, nettverksutstyr, kabler, komponenter og tilhørende utstyr til norske forhandlere.

FEED skal benyttes for å samle og berike produktdata for gjenbruk i alle kanaler: Hjemmesider, EFO-basen, Cnet, Webmercs ol.

I CBK har vi alltid satt kundenes behov først. Dette har vært grunnlaget for vår vekst og utvikling gjennom hele 2000-tallet. Skritt for skritt har vi utviklet virksomheten og gitt våre kunder stadig mer verdifulle løsninger.

CBK som leverandør


CBK er en av Norges ledende distributører innen sine virksomhetsområder. De har hovedfokus på funksjonelle løsninger, god kompetanse, effektive innkjøpsrutiner og kostnadsbesparende logistikk mot sine forhandlere. De holder til i Gneisveien 30 på Skedsmokorset hvor det lagerføres mer enn 6000 ulike artikler, og har henteluke i åpningstiden og gode transportavtaler som kommer kundene til gode.

Skjermbilde 2020-09-04 kl. 08.50.21.png

Egne merkevarer

CBK har gjennom mange år produsert produkter i Østen. Deres merkevarer LinkIT og Stoltzen har høy kvalitet, gunstig pris og lang garanti.

Les mer om CBK Distribusjon på deres hjemmeside https://www.cbk.no/

Forrige
Forrige

Norgesdekk med InStock

Neste
Neste

FEED for matvarer og EPD-basen