Betek Norge med InStock

BetekInStock.png

Etter å ha benyttet en skreddersydd WMS-løsning med windows-terminaler fra oss i noen år, valgte Betek Norge å oppgradere til InStock.

InStock dekker all ønsket funksjonalitet og er integrert med Uni Micro V3 ved hjelp av iBridge, samtidig får deres lagermedarbeidere en svært brukervennlig Android-app hvor de kan utføre alle operasjoner.

Parallelt med at Betek flyttet lageret til nytt lokale utenfor Kristiansand kjørte prosjektet opp InStock, slik at alt var klart til lageret skulle tas i bruk.

“Vi er veldig fornøyd med systemet. Det er intuitivt og har lav brukerterskel, og gjør jobben vår mye enklere enn jeg har opplevd med enkelte andre PDA systemer. Og ikke minst er jeg godt fornøyd med service og oppfølging fra iSYS!”

— Torgeir Aasen Lager-/logistikkansvarlig Betek Norge AS

Om Betek Norge:

Betek Norge AS er et datterselskap av EL-PROFFEN, og har en produktserie som selges eksklusivt til EL-PROFFENs medlemmer. Bedriftens mål er å levere monteringsvennlige produkter av høy kvalitet til en god pris.

All produktutvikling skjer ved hovedkontoret i Kristiansand. Produktene testes og sertifiseres etter de til enhver tid gjeldende normer. Samtlige produkter gjennomgår omfattende tester i egen testlab.

Forrige
Forrige

Trenger du PIM?

Neste
Neste

INNVA AS med FEED