Amundsen Sports med feed® PIM

Amundsen Sports har valgt feed® som PIM-løsning.

Amundsen Sports ble grunnlagt i 2010 av Jørgen Amundsen på hans familiearv. Roald Amundsen respekterte og lærte av inuitene, mens han hele tiden utforsket og utfordret det etablerte. Amundsen Sports er inspirert av hans holdning til innovasjon gjennom tradisjon.

Merket er bygget opp rundt en eventyrlig livstil og en morsom tilnærming til friluftsliv. Produktene er allsidig, stilige, og av høy kvalitet. I dag inkluderer produktspekteret tekniske klær, outdoor liftestyle klær, sko og bagasje.

Med feed® som PIM-løsning skal de forenkle arbeidet med produktdata og innhold i alle nettbutikker og bedriftskunder.

Om Amundsen Sports

Amundsen Sports er en norsk merkevare inspirert av Roald Amundsen og tradisjonell norsk friluftsbekledning. Siden etableringen i 2010 har de bygget et sterkt fotfeste i det norske markedet og etablert en global tilstedeværelse. Amundsen Sports har vokst betydelig de siste årene med en stadig økende andel av inntektene gjennom egne kanaler som nettbutikk og pop-up butikker. Deres ambisjon er å bli en global merkevare som skiller seg ut fra mengden ved å utfordre det etablerte og bringe norsk friluftsliv til verden. Fremover vil de fortsette reisen vår med bærekraftig vekst med høy fokus på egne distribusjonskanaler, internasjonalisering, autentisk og inspirerende innhold og historiefortelling, unike kundeopplevelser, samt videreutvikling av merkevaren og selskapet i alle aspekter.

Amundsens oppfatning av friluftsliv ikke er som alle andre. De er like eventyrlystne som alle andre, og våre sportsklær kan tillate deg å erobre de høyeste fjell under de tøffeste forhold, men de tror at det å være et friluftsmenneske ikke bare handler om å være ekstrem og presse grenser. Det handler også om å ha det gøy og nyte naturen som en stor lekeplass. Med tidløse sportsklær av høy kvalitet tar vi produktene deres på alvor, men ikke seg selv for seriøst. De mister aldri følelsen av forundring, og glemmer aldri at naturen nytes best i selskap med gode venner som man kan dele en god latter med. Play well.

Kolleksjonen kan du se nærme på deres hjemmeside: www.amundsensports.com

Forrige
Forrige

Møt vår kunde Stansefabrikken Products

Neste
Neste

Møt vår kunde Torshov Sport